Prima în Liga II, Gloria Bistriţa riscă să nu promoveze din nou din cauza licenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa de fotbal Gloria Bistriţa este în pericol să nu ajungă din nou în Liga I, din cauza unor probleme financiare, după ce jucătorii câştigă acest drept pe teren. Gloria riscă să nu primească licenţa pentru a intra în primul eşantion fotbalistic românesc, din cauza unor lipsuri la stadion.

Federaţia Profesionistă de Fotbal din România a modificat condiţiile de licenţiere a cuburilor care funcţionează în Liga I, iar acest lucru ar putea să-i dea bătăi serioase de cap Gloriei Bistriţa, echipa care a terminat turul pe locul I în Liga a II-a şi are şanse mari de promovare la sfârşitul acestui an.

„Principalele probleme pe care le avem sunt de ordin financiar. Pe lângă datoriile istorice pe care le avem şi care sunt foarte greu de plătit. Mai avem o problemă şi referitoare la terenul de fotbal, trebuie să avem minim 3.000 de locuri acoperite pe stadion şi 250 de locuri pentru VIP, din care 50 să fie pentru oaspeţi. Noi avem în jur de 70 de locuri la lojă şi nici un scaun acoperit pe stadion", explică vicepreşedintele Gloriei, Constantin Sănduţă.

În mod normal, toate aceste probleme trebuie să fie soluţionate până la sfârşitul lunii apriie, dar întrucât Gloria ar fi o nou-promovată sezonul viitor, va avea o clemenţă până în toamnă să intre în normalitate cu toate cerinţele FRF. „Pentru a face toate astea am avea nevoie de realizarea unor studii de fezabilitate, dar noi nu avem bani să plătim un astfel de studiu", adaugă Sănduţă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite