Ponta: „S-a închis orice posibilitate de colaborare cu UDMR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta şi Crin Antonescu au fost prezenţi marţi la Bistriţa
Victor Ponta şi Crin Antonescu au fost prezenţi marţi la Bistriţa

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat la Bistriţa că nu mai există nicio posibilitate de colaborare cu UDMR pentru viitor din moment ce aceştia au acceptat trocul PDL şi au votat pentru Blaga la preşedenţia Senatului.

Prezent la Bistriţa, alături de Crin Antonescu, Victor Ponta a tranşat foarte clar orice posibilitate de colaborare cu UDMR în viitor. „Ieri cred, cel puţin din punctul meu de vedere, sigur vom discuta în cadrul USL, cred că s-a închis definitiv orice posibilitate de colaborare cu UDMR. Până acum eu eram dispus la dialog, nu domnul Antonescu", a decalarat Ponta.

Părerea lui este împărtăşită şi de Crin Antonescu. „Mă bucur că acum îmi împărtăşeşte şi domnul Ponta punctul meu de vedere. Eu am preţuit, şi preţuiesc în continuare, mulţi oameni politici din UDMR şi în general capacitatea acestei formaţiuni de luptă politică, de a-şi apăra interesele. Am încercat să înţeleg faptul că minoritatea maghiară trebuia să-şi apere poziţia. UDMR, din păcate, în această perioadă de convieţuire cu PDL se degradează ca ţinută, ca atitudine şi comportament. Dar dupăiată că şi UDMR a început să facă nişte jocuri care sunt sub nivelul acestei formaţiuni. Mă bucur să-l aud pe domnul Ponta spunând ce a spus şi îi împărtăşesc acest punct de vedere", a adăugat Antonescu.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite