Poliţiştii au doi suspecţi în cazul de distrugere a crucilor din cimitirul din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au doi suspecţi de distrugerea crucilor şi monumentelor funerare din cimitirul din Bistriţa.
Poliţiştii au doi suspecţi de distrugerea crucilor şi monumentelor funerare din cimitirul din Bistriţa.

Poliţiştii au doi suspecţi de distrugerea crucilor şi monumentelor funerare din cimitirul din Bistriţa. Ei sunt doi copii unul dintre ei având 14 ani, iar altul 15.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, a transmis, duminică seară, printr-un comunicat, că au fost identificaţi suspecţii principali pentru comiterea infracţiunii de distrugere a unor cruci şi monumente funerare din incinta Cimitirului Ortodox de pe strada Tărpiului, din Bistriţa, aceştia fiind B. A. de 15 ani şi D. R. de 14 ani, ambii din Bistriţa.

"În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că B.A., de 15 ani, împreună cu P.M, de 14 ani, din Bistriţa, sunt principalii suspecţi şi ai înfracţiunii de distrugere a 29 de cruci şi monumente funerare din Bistriţa, dar şi a celeilalte fapte de distrugere comisă în acelaşi cimitir în timpul căreia au fost distruse 12 cruci, rămasă iniţial cu autori necunoscuţi", se arată în comunicatul IJP Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii bistriţeni au început o anchetă, duminică la prânz, după ce 29 de cruci şi monumente funerare din Cimitirul municipal al oraşului situat pe strada Tărpiului au fost găsite rupte sau distruse în dimineaţa aceleiaşi zile, iar alte 12 au fost deteriorarte la fel, dar săptămâna trecută.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, a declarat pentru Mediafax, că duminică dimineaţă un bărbat din Bistriţa a apelat Serviciul de Urgenţă 112, pentru a sesiza că în Cimitirul municipal de pe strada Tărpiului mai multe cruci sunt căzute şi distruse.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite