Poliţist bistriţean atacat cu drujba când încerca să calmeze un scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oferta este valabilă până la data de 1 martie
Oferta este valabilă până la data de 1 martie

Un poliţist bistriţean din Sânmihaiu de Câmpie a fost atacat miercuri cu un topor de un bărbat pe care încerca să-l liniştească. Bărbatul a fost reţinut pentru ultraj şi tentativă de omor

Un poliţist de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Sânmihaiu de Câmpie a intervenit miercuri seara în Ţagu la un scandal între doi concubini. „S-a deplasat la domiciliul lui R.M. de 57 ani din Țagu, pentru a aplana un scandal familial. Femeia a sesizat faptul că a fost agresată fizic de concubinul acesteia R. S. de 49 ani și a solicitat intervenția polițiștilor. Cu această ocazie, R.S., pe fondul consumului de alcool, l-a amenințat pe agentul de poliție şi a încercat să îl lovească cu un motofierăstrău mecanic aflat în funcțiune și cu un topor. Poliţistul a reuşit să se ferească de lovituri folosind o bară de fier, însă a fost lovit cu pumnul, în prezent fiind în afara oricărui pericol privind starea de sănătate", transmite subinspectorul de poliţie Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Cazul a fost preluat de o echipă a poliţiştilor criminalişti care în urma cercetărilor au ajuns la concluzia că bărbatul trebuie cercetat pentru ultraj şi tentativă de omor. Pe numele lui R.M. s-a emis mandat de reţinere pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite