Peste 2 milioane de lei pentru deszăpezirile din Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud a aprobat  ieri, în şedinţa de plen, sumele stabilite prin contractul semnat cu firmele care au câştigat lictiaţiile pentru deszăpezire. Astfel, factura pentru menţinerea drumurilor fără zăpadă  trece de 2 milioane de lei, ceva mai mult decât a costat anul trecut.

Cei 650 de kilometri de drumuri judeţe din Bistriţa-Năsăud au fost împărţiţi în cinci mari tronsoane întinse pe zonele Bistriţa, Lechinţa, Beclean, Năsăud şi Şieu. De întreţinerea lor se vor ocupa patru firme anul acesta, şi nu două, cum s-a întâmplat anul trecut.

Firma Lucrări Drumuri şi Poduri (LDP) este resonsabilă de tronsonul Bistriţa şi va primi aproape 400.000 de lei pentru deszăpezirile efectuate până la mijlocul lunii martie. Tronsonul Beclean a fost încredinţat firmei clujene Diferit SRL, pe baza unui contract de aproape 600.000 de lei. Tronsoanele Şieu şi Năsăud au fost contractate de firma Frasinul din Anieş, care va primi de la CJ tot în jur de 600 de mii de lei. Ultimul tronson, Lechinţa, a fost atribuit firmei SC Dimex din Rebra, contra sumei de 400 de mii de lei.

Anul trecut doar două firme s-au ocupat de deszăpeziri, contractele semnate cu acestea fiind sub suma de 2 milioane de lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite