Bistriţa : Pensionarii sărbătoriţi astăzi - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Pensionarii sărbătoriţi astăzi - Adevărul la minut
Bistriţa : Pensionarii sărbătoriţi astăzi - Adevărul la minut

Citiţi principalele ştiri ale zilei. Aflaţi mai multe despre evenimentele dedicate pensionarilor, dar şi despre investiţiile aprobate de către consilierii locali, în şedinţa de ieri.

DECIZIE

Investiţie de 100.000 de euro pentru sport

Consilierii locali au votat, în şedinţa de ieri, un proiect de hotărâre care vizează amenajarea a patru terenuri sintetice de tenis de câmp şi a unuia de fotbal, la Şcola Generală Numărul 4.  Investiţia este estimată la aproximativ 100.000 de euro.

SOCIAL

Profesorii au subvenţie pentru navetă

Cadrele didactice care fac naveta între localităţile componente ale Bistriţei vor beneficia, din această lună, de o reducere cu 50 la sută a abonamentelor pentru transportul în comun. De aceeaşi măsură beneficiază şi elevii şi studenţii din cartierele aparţinătoare oraşului, dar şi cei din oraş.

Pensionarii sărbătoriţi astăzi

Pensionarii bistriţeni sunt aşteptaţi, astăzi, la  Centrul Muncicipal George Coşbuc, pentru a participa la manifestările dedicate Zilei Internaţionale a Persoanelor vârstnice. Primăria Bistriţa a pregătit un program special din care nu lipsesc expoziţiile de artă, concertele de folclor, dar şi dansurile de sociatate. Manifestările încep de la ora 16.30.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite