Patru porci infectaţi cu trichineloză – revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Trichineloza îşi face apariţia în preajma sărbătorilor de iarnă. În judeţul Bistriţa-Năsăud, în acest an au fost descoperite patru carcase de porci infectate cu Trichinella Spiralis.

Porcii au fost ridicaţi şi incineraţi de autorităţile veterinare pentru a lichida rapid focarele de boli transmisibile ale animalelor.Veterinarii recomandă bistriţenilor să verifice carnea de porc, înainte de a o găti. Bistriteanul.

Gloria Bistriţa îşi premiază tinerele talente

n fiecare an, clubul fanion al judeţului, Gloria Bistriţa, acordă cadouri şi distincţii micilor talente de la Centrul de copii, juniori şi tineret. Şi în acest an, în cadrul celei de a IV-a ediţii a acestui eveniment special, care poartă titulatura "Gala tinerilor fotbalişti", Gloria Bistriţa îşi va premia laureaţii. Detalii pe Mesagerul.

35 de intervenţii SMURD in week-end

Serviciul SMURD Bistriţa-Năsăud îşi dovedeşte din plin utilitatea. În week-endul care abia a trecut Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a intervenit în nu mai puţin de 35 de cazuri, atât medicale, cât şi accidente. În momentul de faţă, serviciul funcţionează cu medici rezidenţi aduşi de la Târgu-Mureş. Citynews.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite