Patru bistriţeni au furat kaiser, Red Bull şi caşcaval dintr-un supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produsele au fost ascunse sub haine
Produsele au fost ascunse sub haine

Patru bistriţeni, printre care şi un minor,  au fost prinşi de jandarmi ieri, în timp ce încercau să iasă dintr-un magazin din oraş cu mai multe produse alimentare şi cosmetice fără să le plătească. Toţi cei patru vor fi cercetaţi penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Trei dintre cei patru bistriţeni au vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, iar al patrulea este minor. Împreună, aceştia au sustras mai multe produse dintr-un supermarket din oraş, pe care le-au ascuns sub haine. Bistriţenii au încercat să nu le atragă atenţia jandarmilor şi au făcut şi câteva cumpărături. La ieşirea din magazin, însă, cei patru au fost reţinuţi de janradmi pentru un control corporal.

În urma verificărilor, jandarmii au descoperit asupra celor patru hoţi mai multe produse cosmetice şi alimentare. Printre articolele pe care le-au furat se numără: câteva batoane de salam, mai multe bucăţi de kaiser, antiperspirante bărbăteşti, lame de ras, farduri şi deodorante pentru femei, un parfum, două role de caşcaval, cinci doze de băutură energizantă, zece batoane de cicolată, o pilă  de unghii şi un pachet de lapte condensat pentru cafea.

Toţi cei patru sunt cercetaţi acum pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite