Patru bărbaţi au furat scule electrice din case aflate în construcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proprietarul casei în construcție a fost jefuit. Foto Arhivă
Proprietarul casei în construcție a fost jefuit. Foto Arhivă

Patru bărbaţi suspectaţi că au furat scule electrice în valoare de 5.000 de lei din case aflate în construcţie din municipiul Bistriţa sunt cercetaţi de poliţişti, care au reuşit recuperarea prejudiciul creat de aceştia.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, patru bărbaţi suspectaţi de furt de scule electrice din case aflate în construcţie au fost reţinuţi, marţi, de poliţişti.

Potrivit Mediafax, este vorba de doi bărbaţi din municipiul Turda, judeţul Cluj, de unul din Luduş, judeţul Mureş, şi de un altul din Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

Cei patru sunt suspectaţi că, în noaptea de luni spre marţi, au pătruns prin efracţie în două case aflate în construcţie situate în municipiul Bistriţa şi că de aici au sutras scule electrice în valoare de 5.000 lei, după care au intenţionat să plece din Bistriţa cu un autoturism.

"Toate bunurile sustrase au fost găsite în autoturismul cu care se deplasau, prejudiciul fiind recuperat în totalitate", se arată în comunicat.

Iniţial, faţă de aceştia s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Miercuri, cei patru au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propuneri de punere în mişcare a acţiunii penale şi formulare de propunere de arestare preventivă, dar procurorii nu au fost de acord, ei propunând măsura obligării de a nu părăsi localităţile de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Biroul de Investigaţii Criminale continuă cercetările.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite