Bistriţa: Patru deţinători ilegali de arme, depistaţi de poliţiştii bistriţeni - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Patru deţinători ilegali de arme, depistaţi de poliţiştii bistriţeni  - revista presei locale
Bistriţa: Patru deţinători ilegali de arme, depistaţi de poliţiştii bistriţeni - revista presei locale

Poliţiştii din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase (BASP) Bistriţa-Năsăud au acţionat, în ultimele două săptămâni, în mai multe localităţi de pe raza judeţului, unde aveau informaţii că există indivizi care ar deţine arme şi muniţii fără drept şi fără a avea acte de provenienţă.

Pe parcursul investigaţiilor, au fost constatate 4 infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor. "Autorilor acestora, asupra cărora au fost găsite arme cu aer comprimat, li s-a reţinut comiterea infracţiunilor de deţinere ilegală de armă neletală supusă autorizării. Mai mult pe www.mesagerul.ro.

Boschetarii Bistriţei vor avea adăpost de noapte

Primăria municipiului Bistriţa intenţioneaza să realizeze un adăpost de noapte pentru oamenii străzii. Adăpostul va fi amplasat într-o clădire a primăriei, din care în urma cu o jumătate de an municipalitatea l-a scos pe chiriaş, neprelungindu-i contractul de închiriere. Detalii pe www.citynews.ro.

Debranşări în masă de la apa potabilă

Sute de familii din judeţul Bistriţa-Năsăud au ajuns să fie debranşate de la reţeaua de alimentare cu apă potabilă din cauza datoriilor pe care le-au acumulat catre societatea de distribuţie a apei Aquabis. Restanţele depăşesc două milioane de lei. Mai mult pe www.bistriteanul.ro.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite