Patru liceeni bistriţeni vor să cucerească scena rockului românesc. Votează-i!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A Blackout
A Blackout

Trupa de liceeni A Blackout participă la cel mai mare concurs de promovare a formaţiile de rock din liceele româneşti. Pentru a câştiga o înregistrare în studiourile Best Music, cei patru tineri au nevoie de voturile bistriţenilor până pe data de 19 noiembrie.

A Blackout este o trupă din Bistriţa din care fac parte Cecilia Papoi (voce), Andrei Harpa (chitară), Sebastian Rus (bass) şi Gigel Ghile (tobe). S-au format în urmă cu 8 luni, însă au trecut prin mai multe schimbări de componenţă până să ajungă în formula actuală. Au susţinut primul concert la centenarul C.N. Liviu Rebreanu. Simţind nevoia unei schimbări, ei au căutat apoi o voce feminină. După câteva săptămâni au reuşit să o convingă pe Cecilia, solistă şi chitaristă în formaţia No Remorse, să li se alăture. Debutul în formula actuală a avut loc la Gala Rock-ului Bistriţean 2011.

În noiembrie au decis să participe la concursul „byron - Rock your High School" cu o piesa compoziţie proprie, „O.D. On Life", iar după pimele trei zile de concurs sunt pe primul loc la proba de popularitate, obţinând cele mai multe voturi. Concursul continuă până pe data de 19 noiembrie şi doar prima care obţine cel mai mare număr de „like-uri" din partea ascultătorilor vor primi din partea BestMusic o înregistrare audio/video într-un studio profesional.

Bistriţenii care vor să-i voteze pe cei patru trebuie să de-a un vot AICi la A Blackout, poziţia16

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite