Patinoarul, una dintre principalele atracţii ale Bistriţei iarna. Află cât te costă să patinezi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Intrarea pe patinoar este 10 lei pentru o oră şi jumătate
Intrarea pe patinoar este 10 lei pentru o oră şi jumătate

Patinoarul din Bistriţa nu este foarte aglomerat în ultima săptămână, mai ales că nici vremea nu a ţinut cu patinatorii. Preţul unei sesiuni de patinat nu s-a schimbat, totuşi, faţă de anul trecut

Deschis pe data de 6 decembrie, de Moş Nicolae, patinoarul din Bitriţa a dat emoţii primăriei încă din toamnă. În primă fază, firma din Braşov cu care avea municipalitatea contract încheiat a refuzat să mai vină şi anul acesta la Bistriţa şi Ovidiu Creţu declara că a trebuit să ducă muncă de convingere cu ei pentru a-i aduce încă un an în oraş.

Într-un final, primăria a rezolvat ca bistriţenii să aibă patinoar, amplasat chiar în centrul oraşului, la intrarea pe pietonalul Liviu Revreanu, spre deosebire de anii trecuşi când era amenajat în faţa Sălii Polivalente, la intrarea în Parcul municipal.

Anul acesta preţul intrării pe patinoar nu s-a schimbat faţă de anul trecut. O oră şi jumătate pe gheaţă costă 10 lei, iar dacă patinatăroo nu au patine şi  vor să închirieze o pereche trebuie să mai scoată din buzunar încă 10 lei. Patinoarul este deschis zilnic de la ora 14 până la ora 21.30, iar în weekenduri şi în  perioada de vacanţă de la ora 10.00 până la 21.30.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite