Opt tineri sunt cercetaţi pentru furturi de acumulatori auto. Patru dintre ei au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acumulatorii furaţi le-au fost restituiţi proprietarilor
Acumulatorii furaţi le-au fost restituiţi proprietarilor

Patru tineri au fost arestaţi, iar alţi patru sunt cercetaţi în libertate pentru furturi de acumulatori auto, ei făcând parte dintr-o reţea care acţiona în oraşele Bistriţa şi Dej şi care a fost destructurată de poliţişti.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au identificat o grupare specializată în furturi de acumulatori auto care acţiona în Bistriţa şi Dej.

Poliţiştii bistriţeni şi clujeni au identificat opt suspecţi de comiterea furturilor în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj. Este vorba de tineri cu vârste între 18 şi 20 de ani, din Chiochiş şi Beclean. Ei sunt suspectaţi că, în noaptea de luni spre marţi, au comis 13 furturi din autovehicule în Bistriţa, de unde au sustras acumulatori auto. Totodată, ei sunt bănuiţi că au comis şi alte furturi similare, în municipiul Dej.

Trei dintre suspecţi au fost reţinuţi de poliţiştii bistriţeni pentru 24 de ore, iar alţi cinci de poliţiştii din Dej, informează Mediafax. Patru suspecţi au fost arestaţi preventiv. Acumulatorii auto găsiţi la suspecţi au fost restituiţi persoanelor vătămate din Bistriţa şi Dej.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite