UPDATE: Şi-a găsit sfârşitul chiar în faţa Bisericii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au cules probe de pe asfalt ca să poată da de urma vinovatului
Poliţiştii au cules probe de pe asfalt ca să poată da de urma vinovatului

O femeie de 43 de ani a murit pe loc după ce a fost izbită din plin de o maşină, în Viişoara. Femeia a trecut strada prin loc nepermis, iar un autoturism a accidentat-o mortal. Autorul a fugit de la locul faptei şi este în continuare căutat de poliţişti

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 7.30 în dreptul Bisericii din cartierul Viişoara. Mirela Lumperdean se îndrepta spre locul de muncă, magazinul de la parterul blocurilor ANL din Viişoara, când s-a angajat să treacă strada prin loc nepermis. Când a ajuns pe banda a doua de drum, o maşină care circula spre Bistriţa a lovit-o din plin şi a azvârlit-o 25 de metri, iar femeia a căzut pe trotuarul de lângă Biserică. Impactul a fost atât de puternic, încât capul i-a fost zdrobit şi victima de 43 de ani a murit pe loc. Făptaşul a fugit de la locul accidentului. „Persoana care a fost la volan , nu a oprit să-i acorde primul ajutor femeii. Ar fi trebuit să sune la 112 şi să anunţe ce s-a întâmplat. Moral vorbind, ceea ce a făcut este o crimă", a spus Claudia Creţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Totul s-a petrecut sub ochii soţului

Martor la toată scena de groază a fost chiar soţul femeii, care a adus-o în această dimineaţă cu maşina la serviciu. „Am oprit maşina pe un pod, chiar înainte de trecerea de pietoni. Soţia mea a trecut strada prin spatele maşinii mele. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat", a spus sfâşiat de durere Radu Lumperdean, soţul victimei. Din cauza şocului, omul nu a observat nici marca autoturismului şi nici nu a reţinut numărul de înmatriculare. Tot ce ţine minte este faptul că maşina care a lovit-o ar fi avut viteză şi e posibil să fi fost de culoare roşu închis. Bărbatul a mai spus că soţia lui a fost în concediu medical în ultimele două săptămâni, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală la sfârşitul anului trecut şi că azi ar fi fost prima ei zi de muncă din 2010.  

Filtre în tot judeţul pentru prinderea vinovatului

La locul accidentului azi dimineaţă au fost numeroşi poliţişti, care au prelevat toate probele care ar putea duce la prinderea vinovatului.

Unde şi mai ales ce vor căuta oamenii legii, citiţi din Adevărul de Seară, ediţia de azi.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite