Un bărbat a murit după ce l-a lovit trenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puţine minute între localităţile Lunca Ilvei şi Ilva Mare. Bărbatul a decedat la scurt timp după impact.

Un echipaj SMURD Sângeorz-Băi a fost solicitat să intervină pentru a acorda asistenţă unui bărbat  lovit de tren. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Vasile Trifan, bărbatul trecea în apropierea căii fetate şi a fost agăţat de trenul personal care circula pe relaţia Bistriţa-Vatra Dornei. „Doi colegi de la SMURD Sângeorz-Băi s-au dus acolo să vadă ce s-a întâmplat", spune Trifan.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Claudia Creţa, spune că bărbatul a fot lovit de locomotiva trenului şi nimeni nu îl poate identifica. „Ştim doar că impactul a fost puternic. Urmează să stabilim dacă era însoţit, dacă a consumat băuturi alcoolice şi dacă a fost sau nu tentativă de suicid. Bărbatul trecea pe lângă calea ferată şi a fost lovit de locomotiva trenului", spune Claudia Creţa.

Pe bărbat îl chema Cornel Pop şi avea 48 de ani. Era din Bistriţa şi avea rude prin zona unde a fost lovit de tren. Trupul lui va fi adus la morga din oraş. El era singur şi martorii spun că l-au văzut mergând pe lângă calea ferată. Trenul l-a acroşat în partea mediană a corpului.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite