O conductă veche de 40 de ani lasă jumătate din Bistriţa fără apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O conductă principală, veche de 40 de ani, care alimentează cu apă potabilă jumătate dintre locuitorii Bistriţei s-a spart în dreptul Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu", la intersecţia cu strada Zimbrului. Primarul oraşului, Ovidiu Creţu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că lucrările de reparaţii vor începe vineri, la ora 7.00. Circulaţia de pe Republicii va fi deviată, tot vineri, pe alte rute de la 6.00

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, a afirmat, azi, într-o conferinţă de presă că rezolvarea problemei ivite nu este foarte simplă şi că Aquabis va sista alimentarea cu apă pentru 35 de străzi din oraş, adică pentru jumătate dintre locuitorii Bistriţei (circa 40.000 de oameni).

Străzile sunt următoarele: Bulevardul Republicii, I.L.Caragiale, Lupeni, Spiru Haret, Pasaj II şi III, Mihai Eminescu, Dornei, Piaţa Unirii, Piaţa Centrală, Gheorge Şincai, Liviu Rebreanu, Ţibleşului, Dobrogeanu Gherea, Albert Berger, Piaţa Mică, Dogarilor, George Coşbuc, Baba Novac, Nicolae Titulescu, Vasile Alecsandri, Zorilor, Piaţa Morii, Ecaterina Teodoroiu, Alexandru Vlahuţă, Mihail Kogălniceanu, Parcului, Alexandru ODobescu, Toamnei, Alba Iulia, Izvorului şi Ion Raţiu. De asemenea, străzile situate în zona Independenţei Sud şi zona Independenţei Nord vor resimţi o scădere a presiunii.

Astfaltul de pe Bulevardul Republicii va fi spart pe o distanţă de circa 10 metri pentru a se putea interveni la conductă.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite