O altă bătrână a fost agresată noaptea în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei săptămâni după ce o pensionară a fost măcelărită în propria locuinţă de un agresor încă necunoscut iar o alta şi-a reclamat vecinul, mai tânăr cu 20 de ani pentru că a agresat-o în toiul nopţii, forţând intrarea în casă, o altă bătrână s-a trezit cu agresorul lângă pat

O bătrână din Nimigea a dat dovadă de prezenţă de spirit noaptea trecută după ce a reuşit să scape de agresorul care a dat buzna peste ea în toiul nopţii. Femeia de 64 de ani dormea în patul ei în  momentul în care un localnic mai tânăr  cu 22 de ani i-a forţat uşa de la intrare şi a intrat peste ea, cu gândul de a o viola. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, femeia a reuşit să scape de agresor şi a fugit la vecini, unde a alertat poliţia prin sistemul 112. Poliţiştii l-au identificat pe agresor, un bărbat de 42 de ani din Nimigea. În pofida agresivităţii de care a dat dovadă bărbatul este cercetat deocamdată în stare de libertate pentru viol de domiciliu şi tentativă de viol.

Femeile singure, ţinte predilecte

Poliţiştii bistriţeni se confruntă în ultima lună cu mai multe cazuri de acest gen, în care au căzut victime femei în vârstă care locuiesc singure.  La începutul acestei luni o bătrânică din Budacul de Jos a fost măcelărită în toiul nopţii de un individ care a intrat peste ea în casă în timp ce dormea. Ucigaşul nu a fost încă identificat. În aceeaşi comună, o săptămână mai târziu o altă femeie a depus plângere împotriva vecinului ei, cu 20 de ani mai tânăr care a violat-o repetat , după ce forţa intrarea în casă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite