Nicolae Manea: Suntem pe buza prăpastiei, s-ar putea să ne desfiinţăm

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nae Manea
Nae Manea

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Nicolae Manea, a declarat că situaţia financiară a clubului este atât de gravă încât gruparea ardeleană se află în pragul desfiinţării şi că fotbaliştii i-au transmis că nu mai joacă dacă nu li se achită banii pentru chirii.

"Suntem pe buza prăpastiei, s-ar putea să ne desfiinţăm. Avem datorii foarte mari la jucătorii care au plecat şi care şi-au depus memorii. Trebuie să plătim, altfel ne vor depuncta, să vedem de unde îi plătim. Numai la foştii jucători avem datorii de 130.000-140.000 de euro. Jucătorii actuali mi-au spus că dacă nu le plătim chiriile nu mai joacă niciunul. Drepturile TV se ridică la 800.000 de euro, în două tranşe, 400.000 şi 400.000. Cu prima tranşă am achitat din datorii, o mică parte a ajuns şi la jucători, iar a doua tranșă vine în ianuarie. Până atunci însă ce facem? Până la urmă întrebarea e: îşi mai doreşte acest oraş echipă în Liga I? Sunt surprins de pasivitatea unora", a spus Manea la un post TV din Bistriţa, potrivit Mediafax.

Nicolae Manea a precizat că este nemulţumit de evoluţiile portarului Alin Bota în primele două etape şi că sunt şanse ca Emilian Dolha, care a semnat un contract cu Gloria, să debuteze vineri în meciul cu Gaz Metan Mediaş din etapa a III-a, în cazul în care îi va sosi cartea verde.

La rândul său, preşedintele Jean Pădureanu a afirmat că, din punct de vedere financiar, clubul este "la pământ". "Ca niciodată, suntem la pământ, dar sper să redresăm situația. Cu banii de la Primărie (n.r. - un million de lei) practic nici nu ştim ce să facem ca să zic aşa, datoriile sunt foarte mari, în primul rând faţă de jucători. Mă bătea gândul să dau bir cu fugiţii, dar rămân să mor ultimul pe vas. Nu că mă laud, dar retrăgându-mă, praful se alegea", a comentat Pădureanu.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite