Nepăsare sau neputinţă pentru 54 de preşcolari - revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

În vreme ce construcţia noii grădiniţe din Lechinţa bate pasul pe loc şi este supusă degradării şi nepăsării, 54 de copii care frecventează Grădiniţa cu Program Prelungit, au condiţii cu totul necorespunzătoare.

Accesul spre local se face pe un drum vecin cu ruinele Bisericii Evanghelice, iar o inscripţie ne atenţionează „pericol de prăbuşire". Intrarea în grădiniţă se face printr-un culoar impropriu, iar sălile continuă să fie neadecvate pentru procesul instructiv-educativ.Citiţi mai multe în Răsunetul.

Intervenţie a salvamontişilor bistriţeni la Tihuţa

Grupa de salvamontişti aflată în misiune pe pârtia de schi de la Tihuţa a intervenit în această după-amiază pentru salvarea unei femei de 25 de ani care s-a accidentat în zona telescaunului. Potrivit unuia dintre salvamontiştii de la faţa locului, Horaţiu Miron, în urma accidentului, femeia s-ar fi ales cu o entorsă la genunchi sau chiar cu o fractură. Detalii în Mesagerul.

Depozit de reciclare a deşeurilor vegetale la Lechinţa

O firma din Bistrita, care are ca domeniu de activitate reciclarea deseurilor nemetalice, a depus la Organismul Intermediar de la Bucuresti un proiect ce vizeaza amenajarea unui depozit de reciclare a resturilor vegetale, in localitatea Lechinta, in vederea obtinerii finantarii europene. Detalii pe Bistriteanul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite