Bistriţa : Rulează la Dacia: „Copilul Negustorului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Rulează la Dacia: „Copilul Negustorului”
Bistriţa : Rulează la Dacia: „Copilul Negustorului”

Adevărul de Seară vă prezintă filmul care rulează începând de astăzi la Cinema Dacia. „Copilul negustorului, în denumirea originală,  „Le fils de l’epicier”, este drama unui tânăr plin de sine care se vede obligat să se ocupe de afacerea familiei pentru că tatăl său este bolnav, asta după ce plecarea sa de acasă a fost una ratată.

Filmul în regia lui Nicolas Cazale este un film franţuzesc care a fost primit bine de marele public. Antoine Sforza este un bărbat timid şi introvertit în vârstă de 30 de ani, care şi-a părasit satul natal din Provence cu zece ani în urma şi a plecat la Paris pentru a începe o viaţa nouă. Atunci când este informat ca tatăl său este internat în spital, iar mama şi fratele lui mai mare pe nume Francois nu se pot ocupa singuri de afacerea familiei, Antoine decide să se întoarca acasă pentru o scurtă perioadă şi să conducă furgoneta plină cu legume şi fructe pentru a distribui provizii localnicilor. Fiind grosolan şi tăios şi neavând înclinaţii spre comerţ, Antoine nu reuşeşte să relaţioneze cu oamenii din sat, jignindu-i adeseori. După ceva vreme tânărul învaţă cum să procedeze de la vecina sa Claire, care are o fire deschisă şi sociabilă şi care îl ajută să fie mai înţelegător şi mai atent la nevoile celorlalţi.

Îndrăgostit dar refuzat

Deşi este îndrăgostit de Claire şi îşi doreste o relaţie amoroasă pe termen lung cu aceasta, Antoine trebuie să facă faţă refuzului tinerei. Aceasta este proaspăt divorţată şi nu vrea să se implice rapid într-o relaţie serioasă.  În plus, pe Antoine îl frământă  şi tensiunile crescânde dintre el, tatal său şi fratele său Francois. Filmul surprinde foarte bine modul în care educația și anturajul din familie afectează personalitatea copiilor și modul acestora de viață.

Program Cinema Dacia

La Cinema Dacia spectacolele au loc de luni până joi   de la 17.30, 20.00 .La sfârşit de săptămână filmul rulează şi de la ora 22.00. Preţul unui bilet este de 6 lei, iar pentru spectacolul de la ora 17.30 bistriţenii vor plăti doar 4 lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite