Bistriţa: Muzica sferelor în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Muzica sferelor în centrul oraşului
Bistriţa: Muzica sferelor în centrul oraşului

Bistriţenii care şi-au făcut plimbarea de sâmbătă seara pe pietonalul Liviu Rebreanu s-au delectat cu „muzica sferelor”, interpretată la orgă de către Gheorghe Iovu.

ATMOSFERĂ

Muzica sferelor sâmbătă seara


Gheorghe Iovu a făcut atmosferă sâmbătă seara pe pietobalul Liviu Rebreanu, cântând la orgă. Acesta este un bănăţean atestat în meloterapie la Asociaţia Naţională de Terapii Complementare din România, care îşi itinerează muzica prin mai multe oraşe din ţară, cu scopul de a crea o atmosferă liniştitoare în pieţele publice.

VICTORIE

Cupa la Motocross, dominată de braşoveni


Braşovenii au revendicat ieri podiumul la cea de-a 10-a ediţie a Cupei Bistriţei la Motocross, desfăşurată ier pe Dealul Cighirului. Aceştia au obţinut locul I la mai multe categorii. Cel mai mic campion a fost micul braşovean, David Voiculaş, în vârstă de numai şase ani, care a luat locul I la 50 cmc, automate.

ALTERNATIVĂ

Impozite online


Impozitul pe venit, provenit din activităţi comerciale, profesii libere ş.a. poate fi achitat şi pe internet, prin intermediul cardurilor bancare. Ghişeul Virtual de plăţi permitae persoanelor fizice să facă acest lucru. Plăţile on-line se fac accesând site-ul www.ghiseul.ro, unde trebuie urmate o serie de indicaţii.

EVENIMENT

Ziua porţilor deschise pe şantierul arheologic Figa


Bistriţenii interesaţi de lucrările care se desfăşoară pe şantierul arheologic de la Băile Figa pot să participe marţi , 25 august la Ziua Porţilor Deschise. Cu această ocazie  orice persoană interesată va putea urmări munca arheologilor şi va primi informaţii legate de cercetările în curs de desfăşurare.

MEDIEVAL

Zile medievale la Cetatea Ciceului


Cavalerii Asociaţiei Bistriţa Medievală au străjuit în acest weekend Cetatea Ciceului, din comuna Ciceu Mihăieşti . Aceştia au evocat vremurile în care domnitorul Moldovei, Petru Rareş, s-a refugiat în această cetate, după ce a pierdut tronul. La eveniment au fost prezenţi şi Arcaşii Lupi, din Pusta, Oradea.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite