Bistriţa :Mobilier şcolar din Germania pentru liceul Andrei Mureşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa :Mobilier şcolar din Germania pentru liceul Andrei Mureşanu
Bistriţa :Mobilier şcolar din Germania pentru liceul Andrei Mureşanu

Mai multe şcolile din judeţul Kassel au donat, ieri, scaune şi bănci unor clase de elevi din Colegiul Naţional Andrei Mureşanu din Bistriţa. Această donaţie reprezintă al 30-lea transport umanitar primit de la Asociaţia Internationales Bildungs-und Sozialwerk din Germania, în decurs de cinci ani.

 Potrivit unui comunicat al  Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, un transport de mobilier pentru Colegiul Naţional Andrei Mureşanu a ajuns, ieri, la Bistriţa. Donaţia provine de la o asociaţie germană reprezentată de administratorul acesteia,  prof. univ. h.c. Heinrich Schnatmann. Predarea echipamentului pentru dotarea claselor din liceul bistriţean s-a făcut în prezenţa administratorului public al judeţului, Vasile Negruşeri, chiar în faţa unităţii de învăţământ din oraş.

Cinci ani de transporturi imanitare din Germania

Asociaţia Internationales Bildungs- und Sozialwerk din Germania a livrat primul transport umanitar în judeţul Bistriţa-Năsăud, în urmă cu cinci ani. De atunci şi până astăzi, mai multe şcoli din mediul rural, spitale şi unităţi de îngrijire a persoanelor vârstnice au beneficiat de aproape 250 de tone de mobilier primite prin intermediul acestei asociaţii. Valoarea totală de donaţiilor primite de la nemţi  trece de suma de 1.200.000 de lei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite