Bistriţa : Eleva de la Andrei Mureşanu a visat de cinci ori că se aruncă de pe geam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata i-a povestit unei colege că a visat de mai multe ori că se aruncă de la un geam. Tânăra a ajuns la Spitalul Judeţean şi a fost operată la gambă

Citeşte şi:

Adolescenta spune că i s-a făcut rău

Veronica Hordoan, o liceeană de 16 ani de la  Colegiul Naţional Andrei Mureşanu, a fost găsită, în această dimineaţă,  în curtea unui vecin. Fata a declarat poliţiştilor că a căzut de la geamul clasei. Unei colege însă, Veronica i-a povestit că, de mai multe nopţi, visa că se aruncă de la un geam.

Adolescenta, elevă în clasa a IX-a D, a fost transportată, în această dimineaţă,  la spital, după ce a a căzut de la un geam de la etajul doi a clădirii colegiului. Totul s-a întâmplat în jurul orei 7. 30. Fata a fost descoperită de o femeie de serviciu, în curtea vecinului de lângă clădirea liceului. Doctorul Anca Vitusinski de la Ambulanţa Bistriţa spune că Veronica era conştientă şi că i-a povestit că i se făcuse rău şi voia să stea la aer. Fata, diagnosticată cu traumatism toracic şi de bazin şi fractură la gambă, a ajuns în stare stabilă la spital şi apoi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la la picior.

A visat de mai multe ori că se aruncă

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Claudia Creţa, Veronica se afla în sala de curs numai cu o colegă. Fata făcea naveta zilnic din Mărişel, unde locuieşte şi a ajuns la şcolaă mai devreme decât alţi colegi. „Fata era cu o colegă în clasă, de dimineaţă. Acesteia i-a povestit că de cinci nopţi visează că se aruncă de la geam. Colega de clasă nu i-a dat atenţie şi a ieşit câteva minute. Când s-a întors, tânăra stătea pe geam cu picioarele afară. Nu i-a acordat atenţie nici de această dată, pentru că avea de scris o temă. Când a terminat,  colega şi-a dat seama că fata căzuse“, spune Claudia Creţa. Imediat, colega Veronicăi a chemat ajutoare. O femeia de serviciu a găsit-o pe Veronica în curtea vecinului, căzută pe un pat de frunze.

Aurel Pop, omul în curtea căruia a fost găsită fata, spune că nu a  auzit nimic. „Stătea pe o parte, căzută. Noroc că căzut pe pământ“, a povestit pensionarul. Fata s-a prăbuşit de la etajul doi, de la înălţime de aproape 11 metri.

Un elev cu probleme

Veronica Hordoan repeta clasa a IX-a . Diriginta fetei, Ana Semejdean ,spune că Veronica avea note de tot felul . „Avea note de la 2 la 10. Anul trecut, a avut multe absenţe, de asta a şi trebuit să repete anul“, explică diriginta. Alţi colegi ai fetei spun că Veronica era o fată deşteaptă. „Anul trecut s-a tăiat cu lama. Îi place să atragă atenţia asupra ei. Purta mereu părul vopsit, în mov şi cu ţepi“, spun două foste colege ale fetei.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite