Motociclişti din trei judeţe au mărşăluit pe străzile Bistriţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motociclişti din patru oraşe au mărşăluit pe străzile Bistriţei sub deviza „Şi noi existăm în trafic". Marşul, ajuns la ediţia a treia, a început din benzinăria Mol de la ieşire din oraş, pe Calea Moldovei, şi s-a terminat în nici 20 de minute pe pietonalul din centrul oraşului.   

Circa 50 de motociclişti din Cluj, Câmpia Turzii, Baia Mare şi Bistriţa s-au adunat azi, la ora 14.00, la Bistriţa, pentru a participa la un marş prin care să atragă atenţia participanţilor la trafic că şi ei sunt prezenţi. „Oamenii cred că noi zburăm cu motocicleta pe şosea, ceea ce nu e adevărat", spune Gyorgy Elod, vicepreşedintele Clubului de Motociclişti „Rogue Pack" din Bistriţa.

image
image

Acesta spune că ideea unei astfel de acţiuni, care e mai mult o campanie de prevenire a accidentelor rutiere şi de sensibilizare a participanţilor la trafic, e una mai veche. „De 4-5 ani au loc asemenea marşuri la noi în ţară, iar de 3 ani, şi la Bistriţa", adaugă vicepreşedintele, un inginer IT, în vârstă de 34 de ani.

image

Deşi erau aşteptaţi să participe vreo 80 de motociclişti, la marş au venit în jur de 50. Acţiunea a fost asistată de echipaje ale poliţiei rutiere.

image

Motocicliştii au plecat din benzinăria Mol de pe Calea Moldovei, au trecut pe strada Andrei Mureşanu, Gării, bulevardul Independenţei, bulevardul Republicii, strada Dornei, Piaţa Centrală.

image
Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite