Mort, după ce s-a aruncat de la etajul doi al spitalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Pop, un bistriţean de 64 de ani din comuna Şanţ, s-a sinucis în această dimineaţă, după ce s-a aruncat de pe un geamul unui grup santiar din Spitalul Năsăud, situat la etajul doi.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 05.30. Managerul spitalului „George Trifon" din Năsăud, Andrian George, spune că bărbatul era internat de cinci zile şi că urma să fie externat azi sau mâine. „Pacientul a fost internat în data de 22, fiind diagnosticat cu hemoragie digestivă superioară, cu risc cronic. Mergea frecvent la baie şi, dintr-o dată nu l-am mai văzut. Apoi am aflat că s-a dus în baie şi s-a aruncat de la geamul unui WC, de la etajul doi. Nu ştiu ce i s-a putut întâmpla. Vom începe o anchetă internă. Este primul astfel de incident la noi în spital", a spus, şocat, directorul spitalului.

„Bărbatul era un om paşnic, de treabă“

Primarul comunei Şanţ, Cornel Moisil, spune că l-a cunoscut pe bărbatul care s-a aruncat de la etajul doi al spitalului, în această dimineaţă, şi că acesta nu avea probleme psihice. „Era pensionar, un bărbat paşnic, de treabă. Nu a fost niciodată recalcitrant şi nici probleme în familie nu ştiu să fi avut. Avea trei băieţi şi o fată, toţi mari“, spune edilul comunei Şanţ. Acesta adaugă că apropiaţi ai familiei i-au spus că, de câteva nopţi, omul nu avea un somn liniştit. „Nu ştie nimeni ce l-a putut determina să facă una ca asta. Oamenii spun că nu dormea bine de câteva zile“, explică Moisil. Primarul adaugă că familia i-a cerut ajutorul să aducă trupul bărbatului în comună. „O să le dau maşina mea personală“, a mai precizat acesta.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite