Miss Bistriţa a avut accident cu o zi înainte de concurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasa bistriţeancă practică ski alpin de performanţă de 7 ani şi vrea să devină poliţist criminalist sau agent SRI. Bianca Cârdan a fost sâmbătă seara, înaintea concursului de Miss, la nunta unei colege de clasă la Beclean. Ea împreună cu un grup de prieteni au furat mireasa şi au vrut să o plimbe cu maşina, dar au avut un accident.

Bianca este o tânără de 17 ani din comuna Rodna care s-a înscris la concursul de frumuseţe organizat de Zilele Bistriţei. Fetei nu îi sunt străine aceste competiţii. La vârsta de 12 ani câştiga primul ei titlu de Miss, la o competiţie naţională de ski. Ea mărturiseşte că s-a înscris la Miss Bistriţa 2010 îndemnată de Tina Olari, o cunoscută creatoare de modă din Bistriţa. „Îmi plac provocările. Am privit acest concurs drept o provocare şi m-am bucurat enorm când am auzit că juriul mi-a rostit numele", adaugă Bianca.

Până să ajungă la concurs a avut ghinionul de a fi victima unui accident rutier. Sâmbătă seara a mers cu un grup de prieteni la nunta unei colege de clasă. „Am furat mireasa cu maşina, iar în comuna Şintereag am avut un accident. Am scăpat doar cu o sperietură şi cu o durere de picior şi de spate. Mi-a fost un pic greu la concurs pentru că aveam dureri când mişcam piciorul", povesteşte fata.

Era băieţoasă când era mică

De trei luni merge la cursurile agenţiei de modele „Marquisa" a Loredanei Salanţă, tânăra din Bistriţa care a reprezentat România la Miss World. Acolo învaţă cum să defileze pe podiumul de modă şi ce atitudine să adopte când e fotografiată. „Am mai participat ca model la diverse prezentări de modă. Tina Olari m-a chemat. Trebuie să adopţi o anumită atitudine atunci când porţi o rochie de seară şi alta când prezinţi un costum de baie. Trebui să simţi şi muzica din fundal şi să ştii cum să te mişti. Oricum, trebuie să-ţi placă ce faci, altfel nu te descurci", este de părere Bianca.

Ea nu era atât de feminină când era mică. Era foarte băieţoasă. „Preferam să bat un cui decât s-o ajut pe mama la treburile casei", mărturiseşte zâmbind fata.

Vicecampioană naţională la ski

Tânăra trece în toamnă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu". Ea iubeşte sportul. „Practic ski alpin de performanţă de la vârsta de 10 ani. Am făcut şi un an de karate. Sportul înseamnă sănătate curată. Cea mai mare reuşită este locul al II-lea pe ţară, pe care l-am obţinut în gimnaziu", susţine tânăra.

Deşi mai are un an până termină liceul, Bianca îşi doreşte să devină poliţist criminalist sau agent SRI. Este visul ei din copilărie. „Asta vreau să fac pe viitor. Mă voi apuca şi de atletism ca să fac faţă la probele sportive", adaugă Bianca.

Apreciată de Miss România

Loredana Salanţă spune că Bianca a ieşit în evidenţă prin aspectul fizic şi prin comportament. „Zâmbea tot timpul şi a ştiut să se facă plăcută. Astfel a atras atenţia tuturor membrilor juriului", afirmă Salanţă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite