Miss World România, mireasă la Bistriţa (GALERIE FOTO!)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loredana s-a distrat la ideea de a fi „just married“
Loredana s-a distrat la ideea de a fi „just married“

Frumoasa care a reprezentat România la Miss World a simţit astăzi cum este să fii mireasă. Bistriţeanca Loredana Salanţa a purtat o creaţie lucrată manual la primul târg de nunţi organizat la Bistriţa, într-un cort de lux

GALERIA FOTO aici!

Bruneta cârlionţată care ne-a reprezentat în 2009 la Miss World a fost atracţia târgului de nunţi, organizat în premieră la Bistriţa şi inaugurat în această dimineaţă. Loredana a purtat o creaţie lucrată manual, de la prima perlă şi până la ultimul trandafir din voal organza. „Nu este prima dată când port o rochie de mireasă, dar e prima dată când o port la Bistriţa şi mă simt foarte onorată. Este o rochie foarte frumoasă. Îmi imaginez că nu pot să mă simt exact ca atunci când eşti mireasă cu adevărat, dar îmi place foarte mult. Văzându-mă pe mine, fetele pot să-şi închipuie cum e să fii mireasă, mai ales cele care mai au puţin timp de «burlăcie». E foarte important ca o mireasă să aibă acel ceva, să radieze de fericire, să transmită zâmbet şi prietenie", a spus Loredana.

Rochia, o superbă piesă cu corset şi un val de volănaşe din organza a fost creată de designerul Ştefania Borodi, tot o bistriţeancă. „Creaţia este lucrată manula până la ultima floare. E o combinaţie neobişnuită între perle, paiete şi mărgele transparente", explică designerul. Rochia valorează în jur de 2500 de lei.

Loredana şi-a deschis agenţie

La tâgul de nunţi, Loredana Salanţa a profitat de ocazie pentru a-şi afce cunoscută ultima sa iniţiativă : şi-a deschis o agenţie de modelling, la cer cooptează fetele doritoare de afrimare în domeniu. „Se va pune accent pe naturaleţe, pe frumuseţea atât exterioară cât şi interioară. Este o agenţie serioasă care colaborează cu designeri din Bistriţa, dar şi cu cei care au susţinut Miss World România", a precizat Salanţa. Aceasta a mai adăugat că agenţia va colabora chiar şi cu fostele concurente la Miss World, din China, Serbia, Venezuela, India şi altele, care, la rândul lor au astfel de agenţii în ţările în care locuiesc.

Bistriţeanca Loredana Salanţă a reprezentat România la finala concursului de frumuseţe Miss World desfăşurată anul trecut în 12 decembrie la Johannesburg, în Africa de Sud.

Ultimele fiţe în materie de evenimente

Târgul de nunţi şi evenimente a fost amplasat într-un cort de lux de 300 mp, pe pietonalul Liviu Rebreanu. Acesta va fi deschis şi mâine, între orele 10.00 şi 18.00. La târg participă 20 de firme din Bistriţa, specializate în organizări de evenimente, care îşi prezintă ultimele fiţe în amterie de rochii de mireasă, torturi, costume festive şi aranjamante. Stilurile lor oscilează între clasic şi extravagant.     

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite