Bistrita: Mireasa în dantela neagră a urcat pe motocicleta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistrita: Mireasa în dantela neagră a urcat pe motocicleta
Bistrita: Mireasa în dantela neagră a urcat pe motocicleta

Mireasa în dantelă neagră, în stil gotic, şi invitaţi ambalând motoarele: aşa s-a desfăşurat nunta unui cuplu din Bistriţa Ottilia şi Bogdan Cormoş şi-au spus DA unul altuia în cadrul unei ceremonii mai puţin obişnuite. Aceştia s-au dus la starea civilă şi la biserică împreună cu un convoi de motociclişti. O apariţie spectaculoasă a fost mireasa, îmbrăcată complet în negru: o rochie în stil gotic, din dantelă, ca

Ţinuta a fost cumpărată din Germania, după ce căutările au eşuat în magazinele din România.
Motocicliştii se nasc motociclişti
Mirii se află, fiecare, la a doua căsătorie, şi au deja câte un copil. Bogdan tocmai a împlinit 40 de ani şi a fost „infestat” cu pasiune pentru motoare de către Ottilia. În familia ei, motocicletele sunt o tradiţie. Bunicul, tatăl şi chiar mama ei sunt împătimiţi ai motoarelor. Pe vremea când în România nici nu existau maşini, bunicul Ottiliei avea motocicletă. Ea este motociclistă de 10 ani, iar pe soţul ei l-a prins „microbul” acum trei ani. 
Deşi ideea unei nunţi în negru şi un alai de motoare poate părea deplasată, cei doi spun că sunt nişte oameni aşezaţi şi responsabili. Amândoi au licenţa în psihologie, însă nu profesează, dar lucrează împreună la aceeaşi firmă. Iubesc muzica rock şi ieşirile în natură. Au avut fiecare câte un accident destul de dur de motocicletă, dar asta nu i-a intimidat. Ottilia este convinsă că motocicliştii se nasc motociclişti şi păstrează pasiuna în sânge până la moarte. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite