Ministrul Mediului, în vizită la fabrica milionarului Emil Iugan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, va face astăzi o vizită de lucru la fabrica de cherestea „Silvania Internaţional” din localitatea Lunca Ilvei, unde va avea loc inaugurarea unei centrale pe biomasă, din bani europeni. 

La ora 12.00, delegaţia ministrului se va deplasa la Fabrica de Cherestea „Silvania International”  din localitatea Lunca Ilvei, unde va avea loc inaugurarea Centralei pe biomasă, ca urmare a finalizării proiectului cu finanţare europeană „Valorificarea biomasei prin producerea de energie”, se arată în observatorbn.ro. Compania Silvania Internaţional îi aparţine lui Emil Iugan, om de afaceri prezent în topul Forbes 500 Miliardari.

Fabrica unui milionar din topul Forbes

Averea omului de afaceri Emil Iugan, al treilea bistriţean din topul Forbes din 2011 este estimată la 10-15 milioane de euro. Emil Iugan spune că a ajuns la averea pe care o are după zeci de ani de muncă.„ Valoarea totală a MIS Group depăşeşte cu mult 15 milioane, datorită investiţiilor foarte mari pe care le-am făcut în această perioadă", explică pentru ADS Bistriţa Iugan. Potrivit ziariştilor  de la Forbes averea deţinută de omul de afaceri Emil Iugan, se extinde în sectorul construcţiilor, pe lângă exploa¬tarea şi industrializarea lemnului. "La începu¬tul acestui an, MIS Grup a câştigat o licitaţie de peste 2 milioane de euro pentru moderniza-rea infrastructurii comunei Telciu, din judeţul Bistriţa-Năsăud. Emil Iugan deţine în comuna Lunca Ilvei cea mai modernă fabrică din ţară pentru fabricarea cherestelei.", mai scrie Topul Forbes 500 miliardari .


Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite