Ministrul Agriculturii a venit să vadă oile de Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băla de Bistriţa a fost vedeta Târgului de ovine din Heidenfeld
Băla de Bistriţa a fost vedeta Târgului de ovine din Heidenfeld

Valeriu Tabără, ministrul Agriculturii a fost prezent sâmbătă la Bistriţa cu ocazia celei de-a XIV-a ediţie a „Târgului de ovine" din Heidenfeld

Expoziţa celor mai frumoase exemplare de ovine din acest an are loc în Târgul din Viişoara şi este organizată ca în fiecare an de Asociaţia Crescătorilor de Ovine şi Caprine Bistriţa-Năsăud. La fel ca şi anul trecut, invitatul de marcă al evenimentului a fost ministrul Agriculturii Valeriu Tabără.

Reprezentantul Guvernului şi-a exprimat încântarea faţă de agricultura din judeţ şi a promis bistriţenilor că singura lor grijă trebuie să fie munca agricolă, deoarece îşi vor primi şi anul viitor subvenţiile promise. „Nu trebuie să vă faceţi griji în pribinţa banilor. Ne-am luptat şi o vom face în continuare pentru a vă primi fondurile necesare pentru creşterea animelelor şi cultivarea terenurilor. Trebuie să înţelegeţi că dacă lucraţi pământurile atunci veţi avea şi bani", a declarat Tabără.

Expoziţia a fost deschisă până la ora 14.00 tuturor celor care au dorit să vadă cele mai frumoase exemplare de ovine din judeţ, la mare cinste fiind Băla de Bistriţa, mândria oierilor din judeţ.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite