Militar bistriţean prins cu droguri în Afganistan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul militar se afla în misiune în Afganistan
Tânărul militar se afla în misiune în Afganistan

Un tânăr militar de 29 de ani din Bistriţa a fost prins în luna ianuarie cu droguri asupra sa în timp ce încerca să se îmbarce într-o aeronavă către Kabul. Dosarul tânărului a fost trimis la Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Procurorii DIICTO au trimis în judecată dosarul unui militar bistriţean aflat în misiune în Afganistan pentru că deţinea droguri pentru consum propriu. Potrivit unui comunicat al DIICOT, Dan Mihai Cotoc, de 29 de ani, din Bistriţa a fost prins cu 50 de grame de cannabis asupra sa.

„La data de 4 ianuarie 2012, cu ocazia controlului efectuat de Poliţia Militară a Aeroportului din Kandahar, Afganistan, în vederea îmbarcării într-o aeronavă cu destinaţia Kabul, inculpatul Dan Mihai Cotoc a fost depistat având asupra sa cantitatea de 50 grame cannabis, drogurile fiind destinate consumului propriu. Inculpatul are calitatea de sergent major în cadrul UM 01331 Bistriţa şi efectua serviciul militar în cadrul unei misiuni externe în Afganistan", se arată în comunicatul DIICOT.

Dosarul a fost trimis de către DIICOT Tribunalului Bistriţa-Năsăud pentru judecare, militarul fiind acuzat de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite