Bistriţa : Milionarul de la Loteria din Spania este bistriţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Milionarul de la Loteria din Spania este bistriţean
Bistriţa : Milionarul de la Loteria din Spania este bistriţean

Cristian Valer, tânărul de 29 care în urmă cu aproape o săptămână a câştigat peste şapte milioane de euro la loterie în Spania este din Bistriţa. Familia tânărului abia aşteaptă că băiatul se se întoarcă acasă.

Familia lui Cristian Valer locuieşte la etajul al doilea al unui imobil din judeţul Bistriţa-Năsăud, într-un apartament modest, cu trei camere. Şase  suflete, doi adulţi şi cei patru copii, au locuit în acest apartament de cartier înainte ca fetele si băiatul cel mare, Cristi, să ia calea Spaniei. Cea dintâi a plecat Adriana, fata cea mare, şi acum şase ani, s-a dus şi Cristi. Recent a plecat Iuliana, mezina de 21 de ani.

Viorica, mama proaspătului milionar, îi aşteaptă acum acasă pe toţi, să stea şi să se sfătuiască ce vor face cu banii.” Cristi nu şi-a făcut încă planuri ce face cu banii, probabil o să punem apartamentul ăsta la punct, o să mai investească în casa de la ţară a mamei mele, la câţiva kilometri de oraş. Mi-a spus că ar putea să-şi ia o vacanţă să călătorim cu toţii însă eu nu pot, cât timp mama mea este bolnavă. Să meargă ei că sunt tineri”, spune tanti Viorica.

Citiţi mai multe în „ Adevărul“

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite