Mentalistul Cristian Gog a făcut show la petrecerea Leoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Gog la Bistriţa (timponline.ro)
Cristian Gog la Bistriţa (timponline.ro)

Petrecere mare marca Leoni la împlinirea a zece ani de când s-a pus piatra de temelie a fabricii. Angajaţii companiei au cântat şi au dansat pe ritmuri de muzică populară, au asistat la un spectacol de magie susţinut de iluzionistul Cristian Gog şi au încheiat ziua în compania trupei Hi-Q.

Peste 5.000 de oameni, angajaţi ai Leoni şi familiile lor, veniţi din toate colţurile judeţului cu autobuze puse la dispoziţie de companie, s-au distrat sâmbătă toată ziua în curtea fabricii. Vorbim despre oameni pe care Leoni i-a recrutat în cei zece ani din 110 localităţi ale judeţului, i-a pregătit în meseria de cablaje auto şi i-a făcut să fie mândri de locul lor de muncă, potrivit timponline.ro.

Sâmbătă, cu toţii s-au desfătat cu gulaş, mici, bere, sucuri, au petrecut în compania soliştilor de muzică populară, au cântat şi au dansat cu ei, în timp ce copiii s-au amuzat trăgând cu arcul, luptându-se în costume de sumo sau pe toboganul uriaş. Toţi angajaţii au primit bilete de tombolă pe care au scris câte un mesaj pentru Leoni la împlinirea celor zece ani. Cei mai norocoşi au câştigat zece aspiratoare, zece maşini de tocat carne, zece roboţi de bucătărie şi câte o combină frigorifică, o maşină de spălat şi un televizor, toate de firmă.

Bucuroşi după o astfel de zi, angajaţii Leoni s-au adunat în jurul scenei să se bucure de magiile mentalistului Cristian Gog, câştigătorul concursului "Românii au talent," care a ghicit tot ce le-a trecut prin minte, lumea fiind fascinată de talentul tânărului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite