Bistriţa: Marş pe două roţi pentru siguranţa în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Marş pe două roţi pentru siguranţa în trafic
Bistriţa: Marş pe două roţi pentru siguranţa în trafic

Poliţia Rutieră şi Asociaţia Motocicliştilor din România vor organiza, sâmbătă, de la ora 10.00, un marş pe motociclete şi mopede. Acţiunea îşi propune să tragă un semn de alarmă pentru creşterea prudenţei în trafic a conducătorilor de vehicule pe două roţi. 

Parte din campania „Programul de măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranţă rutieră în rândul conducătorilor de motociclete şi mopede”, iniţiată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), acţiunea de sâmbătă esta a doua de acest gen, organizată anul acesta. Potrivit unui comunicat al IPJ, sâmbătă, de la ora 10.00, mai mulţi motociclişti dar şi poliţişti vor forma o coloană ce va pleca din parcarea benzinăriei Mol şi va traversa oraşul pentru a împărţi material informative despre prevenirea accidentelor.

Zece morţi în accidente pe motocicletă

În ultimii cinci ani în judeţul Bistriţa- Năsăud au avut loc 117 accidente rutiere în care au fost implicaţi conducători de motociclete şi mopede, în urma cărora 10 persoane au decedat şi 46 au fost rănite grav. Principalele cauze de producere a acestor accidente de circulaţie au fost neacordarea de prioritate şi viteza neadaptată la condiţiile de drum.
 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite