Marcela Făgărăşan îşi aşteaptă sentinţa – revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Un nou termen de judecată, ultimul din procesul intentat Marcelei Făgărăşan pentru omor calificat, vătămare corporală gravă şi rele tratamente aplicate minorului, s-a desfăşurat ieri la Tribunalul Piatra Neamţ.  

Judecătorii urmează să îi aducă la cunoştinţă inculpatei sentinţa în 22 decembrie.La înfăţişare a fost prezentată expertiza medicală realizată de medicii ieşeni, aceştia suţinând că parte din rănile lui Lucian Rostaş ar putea fi cauzate de stafilococul auriu, boală pe care s-a bazat apărarea în construcţia procesului. Sursă: Citynews.

Morţii de la Târlişua vin acasă

Pe 1 Decembrie vestea mortii a patru barbati plecati la munca in Spania a lasat impietrita inca odata intreaga suflare din Tarlisua. In aceasta noapte vor ajunge acasa sicriele cu trupurile lui Teofil Rus si Alexandru Bozga. Detalii pe Bistriteanul.

Primăria Bistriţa a câştigat premiul "Primăria Verde"

Primăria Bistriţa a câştigat în această seară premiul "Primăria Verde", acordat de trustul de presă Reporter. Informaţia ne-a fost confirmată chiar de primarul Ovidiu Teodor Creţu, prezent la Bucureşti, la Camera de Comerţ şi Industrie a României, acolo unde s-a organizat gala de decernare a premiilor. Detalii pe Mesagerul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite