Loredana Salanţă urcă în această seară pe podiumul Miss Word 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia pentru titlul de cea mai frumoasă femeie a lumii debutează la ora 17,00 la Johannesbourg. După ce a fost depunctată pentru că nu a nu a putut participa la proba artistică din pricina accidentului de la picior, Loredana încearcă să compenseze la celelalte probe

Loredana Salanţă, bistriţeanca de 17 ani care reprezintă România la concursul Miss Word 2009  intră astăzi în focul marii finale de la Johannesbourg, după ce timp de cinci săptămâni a participat alături de 120 dintre cele mai frumoase femei ale lumii la prezentări şi concursuri intermediare. Conform site-urilor de specialitate finala din acest an este una dinte cele mai disputate şi deşi s-au conturat deja mai multe favorite printre care Miss Mexico,Miss Italia sau Miss Barbados, orice altă variantă nu este exclusă, spun specialiştii. Cu şanse mari sunt cotate şi reprezentantele Cehiei, Franţei şi Ungariei, Sloveniei ori Slovaciei. Ca o particularitate a concursului din acest an este defilarea în costume populare, probă la care s-a renunţat vreme de 15 ani. În plus în marea finală vor intra şapte concurente şi nu cinci, aşa cum se proceda la ediţiile anterioare. Ediţia  cu numărul 59 a concursului Miss World 2009 are ca scop şi promovarea Campionatului Mondial de Fotbal din 2010.

Loredana crede în şansa ei

Deşi nu este cotată printre favorite şi a pierdut din punctaj din pricina gleznei accidentate care a împiedicat-o să intre la o probă artistică unde trebuia să prezinte un dans, Loredana este încrezătoare în şansa ei. Mama Loredanei a vorbit aseară cu fiica ei şi spune că aceasta şi-a păstrat optimismul: „Piciorul nu o mai supără acum. A participat la repetiţiile obositoare de zilele trecute şi poate defila din nou pe tocuri fără probleme. Şi eu sunt optimistă, Loredana este o frumuseţe naturală şi cred că asta va fi apreciat de juriu", este convinsă Violeta Salanţă . Pe de altă parte mama frumoasei bistriţence spune  că pentru Loredana cea mai mare victorie a fost participarea la acest concurs. „Noi o aşteptăm să se întoarcă acasă cu bine. Acest concurs este o oportunitate extraordinară. Şi-a făcut foarte mulţi prieteni acolo. A avut ocazia să cunoască multe personalităţi, printre care pe actriţa Charlize Theron şi fotbalistul David Beckham. Aşteptăm finala şi îi ţinem pumnii cu toţii".  În această seară Loredana va îmbrăca o rochie de seară , creaţia unui tânăr designer din Oradea, Oana Silaghi. „Rochia este argintie cu verde, îmi place foarte mult", a mărturisit  Loredana  în urmă cu două săptămâni.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite