Loredana Salanţă stă acasă să înveţe, în loc să meargă la concursuri în Brazilia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miss World România 2009  nu dă un concurs de frumuseţe, fie el şi în Brazilia, pe o carte de comentarii la Bac. Fata, care de curând a împlinit 18 ani, spune că şcoala e mereu pe primul loc. 

Loredana Salanţă, reprezentanta Romnâniei la Miss World 2010 şi cea mai frumoasă româncă din 2009, a lăsat modellingul de-o parte, pentru o vreme, şi se pregăteşte pentru examenul de bac. Tânăra spune că a refuzat o ofertă de a participa la un concurs de frumuseţe în însorita Brazilie pentru a nu rata probele scrise la Bac. „Chiar ieri am vorbit cu nişte organizatori din Brazilia care m-au invitat la concursul « Beuaty of the World», în perioada 28 iunie- 4 iulie. Nu o să merg pentru că atunci am proele scrise la Bac şi şcoala e mereu pe primul loc", spune bistriţeanca. Chiar şi aşa, ofertele de la firmele de modelling şi de publicitate nu o ocolesc. „Am oferte din America şi Asia, dar n-am semnat încă niciun contract. Poate în vacanţa de vară", spune Loredana. Aceasta mai povesteşte că doar în străinătate mai poate concura la competiţii de frumuseţe, pentru că în ţară a câştigat tot ce se putea.

Cadorisită cu bijuterii, la majorat

Loredana a împlinit, marţea trecută, 18 ani şi a dat o petrecere pe cinste în clubul Tonight din Bistriţa.  60 de invitaţi au felicitat-o şi i-au umplut braţele de flori. „Am fost foarte stresată cu organizarea majoratului. Am vrut să iasă totul ca la carte. A fost foarte frumos şi am primit o mulţime de flori şi bijuterii" a spus Loredana. Vârsta de 18 ani înseamnă pentru cea mai frumoasă femeie din ţară anul trecut, o vârstă la care trebuie să fie mai responsabilă. „Sunt puţin supărată că nu mai sunt minoră. Anul trecut, când aveam 17 ani, eram mezina concursurilor de frumuseţe. Eram mereu tratată cu indulgenţă, aveam badyguardul meu", mai povesteşte Loredana.

La petrecerea de majorat, frumoasa a purtat o rochie de culoare mov, din dantelă elastică, pe care şi-a comandat-o special la un designer din Bistriţa. „Rochia a fost făcută în două săptămâni de către Ştefania Borodi", mai spune tânăra. De ziua ei, Loredana îşi doreşte doar să ia note mai la bac, să îi meargă bine agenţia de modele Marquisa şi să intre la Facultatea de Drept. „Îmi doresc foarte mult să intru la Drept în Cluj-napoca, să devin judecător sau procuror pentru că am spiritul dreptăţii în sânge", crede bistriţeanca.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite