Loredana Salanţă este prima româncă desemnată Top Model of The World (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistriţeanca de 18 ani este primul model din România ce câştigă concursul de frumuseţe „Top Model of The World 2011", unul dintre cele mai importante competiţii de profil din lume. Titlul i-a adus Loredanei 10.000 de dolari şi un contract pe un an de zile cu World Beauty Organization. Imaginea bistriţencei va fi promovată de marile agenţii de modelling din Germania.

Bistriţeanca Loredana Salanţă a câştigat astă-noapte titlul Top Model of The World 2011, concurs internaţional de frumuseţe ajuns la cea de-a 18-a ediţie şi găzduit de Germania. Dintre concurentele din 43 de naţiuni, juriul a ales-o pe bistriţeancă drept cea mai frumoasă. Titlul obţinut este extrem important pentru cariera sa în modelling.

Bistriţa: Miss World România 2009 vrea să cucerească iarăşi lumea

Loredana Salanţă urcă în această seară pe podiumul Miss World 2009

Bistriţa: VIDEO Loredana Salanţă, cea mai frumoasă din ţară

Loredana Salanţă stă acasă să înveţe în loc să meargă la concursuri în Brazilia

„E prima dată când o româncă ia marele premiu la Top Model of The World 2011. Acest titlu înseamnă un pas important în cariera unui model. Agenţia a văzut în Loredana un mare potenţial şi, din titlul câştigat, nu s-a înşelat", susţine Camelia Seceleanu, directorul de evenimente externe al Agenţiei  Platinum Infofashion din Buşteni, agenţie care a trimis-o pe Loredana în Germania.

image

Tânăra spune că este foarte bucuroasă, că acest concurs este o experienţă care i-a prins bine şi din care a învăţat multe. „Sunt foarte emoţionată de această reuşită. România merită un astfel de titlu. Vreau să-mi fac ţara cunoscută peste tot", afirmă Loredana.

VEZI GALERIE FOTO

image

Ea a plecat în Germania pe 3 martie şi până la ieri s-a pregătit. „Pregătirile au constat în numeroase şedinţe foto, prezentări de modă în mai multe oraşe germane precum Berlin, Düsseldorf, Nürnberg, Usedom", povesteşte tânăra. Ea spune că s-a simţit foarte apreciată la Top Model of The World 2011.

image

Contract pe un an cu firme de modelling din Germania

Titlul i-a adus Loredanei un contract pe un an de zile cu World Beauty Organization şi 10.000 de dolari. Aceasta înseamnă că, timp de un an, imaginea frumoasei bistriţence va fi promovată de agenţiile de modeling din Germania. „Loredana Salanţă a câştigat un contract pe un an cu World Beauty Organization şi va fi model la mai multe agenţii de profil din Germania. Acest contract îi va aduce, pe viitor, probabil, contracte peste ocean", este de părere Camelia Seceleanu.

image

La concurs, Loredana a purtat ţinute semnate de designeri români precum Ioana Silaghi din Oradea, Oana Seran din Arad şi Tina Olari din Bistriţa.

image

Loredana Salanţă a reprezentat, acum doi ani, România la Miss World 2009, la Johannesburg, când avea 17 ani şi era mezina concursului.

image
Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite