Licitaţie pentru modernizarea staţiei CFR din Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Staţiile de cale ferată din Bistriţa şi Zalău vor intra, anul acesta, în reabilitare după 10 martie, când Compania Naţională de Căi Ferate organizează o licitaţie deschisă pentru atriburirea lucrărilor de modernizare. Valoarea estimativă a lucrărilor este de peste 91 milioane de lei.

CFR S.A. organizează în data de 10 martie o licitaţie pentru atribuirea lucrărilor de modernizare în staţiile de cale ferată Bistriţa şi Zalău. Lucrările se ridică la 91.987.445 lei şi trebuie finalizate în 2 ani de la atribuirea contractului.

Banii provin din fonduri europene nerambursabile (69,25%) şi de la bugetul de stat (30,75%).  Staţiile CFR Bistriţa şi Zalău sunt incluse, alături de alte 14 staţii de cale ferată, în programul numit „Modernizarea unor staţii de cale ferată importante din România". În cadrul acestui program vor fi modernizate şi staţiile din Slatina, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa Sud, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureş, Piteşti, Giurgiu Oraş, Slobozia Veche, Călăraşi Sud, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ şi Brăila, Alexandria.

Primele licitaţii deschise vor avea loc pe 3 februarie pentru atribuirea lucrărilor de modernizare în staţiile CF Slatina, Râmnicu Vâlcea şi Reşiţa Sud. În zilele de 10, 15, 17, 21 şi 24 martie au fost anunţate licitaţii pentru atribuirea contractelor de lucrări în staţiile Zalău, Bistriţa, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureş, Piteşti, Giurgiu Oraş, Slobozia Veche, Călăraşi Sud, Botoşani, Vaslui, Piatra Neamţ şi Brăila.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite