Liceenii de la A Blackout au câştigat premiul de popularitate la Rock Your High School 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A Blackout
A Blackout

Trupa rock din Bistriţa, A Blackout, au reuţit să obţină cele mai multe voturi de la susţinători şi să câştige premiul de popularitate în cadrul concursului „Rock Your High School 2011".

Cei patru liceeni din Bistriţa au cântat duminică seara la Club Fabrica din în cadrul concursului propriuzis, alături de alte cinci trupe selectate de către juriu să intre în mare finală. Deşi juriul, din care au făcut parte membrii trupei „byron" şi doi DJ de la Radio Guerrilla, nu a acordat nici un premiu membrilor trupei A Blackout, voturile primite online i-au ajutat să câştige premiul de popularitate. Câştigătorii vor beneficia din partea BestMusic de o înregistrare audio/video într-un studio profesional pentru emisiunea Best Mussic Sessions.

Marele premiu al concursului a fost câştigat de trupa Shuffled Existence, în timp ce premiul II şi premiu Radio Guerrilla a mers la trupa Blue Pulse. Cea mai bună prezenţă scenică şi cea mai bună voce au fost câştigate de solista trupei câştigătoare, Shuffled Existence, iar premiile pentru instrumentişti au mers din nou la Blue Pulse.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite