Lecţii de streetdance şi breakdance

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursanţii vor învăţa noţiunile de bază ale dansului
Cursanţii vor învăţa noţiunile de bază ale dansului

Şcoala de dans „In Action" organizează un workshop pentru amatorii de noi stiluri.Trainingul va ţine trei zile, în perioada 29-31 ianuarie, în sala de sport a Şcolii Generale nr. 4 din Bistriţa

Instructori şi coregrafi în cadrul acestui eveniment sunt Mânzat Ionut(KIDU), Dora Incert şi Cristian Vrăzmaş, din cadrul şcolii de dans „In Action" Bistriţa. Workshop-ul se adresează adepţilor acetor stiluri de dans, dar şi amatorilor. Pentru că perioada de training este foarte scurtă, coregrafii au structurat şi delimitat foarte bine informaţia despre fiecare stil de dans în parte. Astfel, dansatorul va rămâne cu mişcări clare de teorie şi cu noţiuni de tehnică pe care şi le va dezvolta ulterior.

Tinerii bistriţeni, adepţi ai streetdance-ului şi breakdance-ului vor învăţat timp de trei zile mişcări de dans, noţiuni tehnice şi teoretice din mai multe stiluri de dans: Hip-hop, locking, popping, dancehall, lirycal si breakdance. Pretul workshop-ului este de 65 de lei pentru toate cele 3 zile de dans sau 15 lei/curs pentru cei care vor dori să vină doar la anumite stiluri de dans. Programul workshopului este : vineri începand cu ora 19.00, sâmbătă şi duminică începând cu ora 13.00. Cursurile au loc în sala de sport a Şcolii Generale nr. 4. „Scopul acestui workshop este de a-i face pe cursanţi să perceapă dansul şi cu sufletul nu doar să-l execute, să le trezească dorinţa de cunoaştere şi aprofundare în acest domeniu sau chiar de redescoperire a unor talente ascunse", spun organizatorii workshopului.

Şcoala de dans „In Action" este singura şcoala de street dance şi break dance din Bistriţa, infiinţată în septembrie 2007. Scopulacestei şcoli este de a susţine această formă de artă atât la nivel local, cât şi în oraşele învecinate. Breakdance-ul şi streetdance-ul sunt stiluri de dans foarte dinamice, pline de acrobaţii la nivleul solului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite