UPDATE: L-a accidentat mortal pe trecerea de pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un angajat Urbana a curăţat pata de sânge de pe asfalt
Un angajat Urbana a curăţat pata de sânge de pe asfalt

Bistriţeanul Vasile Pop de 52 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost izbit de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni. Şoferul maşinii, Teodor Pintea, este încă în stare de şoc şi nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. 

Evenimentul s-a petrecut la prima oră a dimineţii, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Independenţei din Bistriţa. Mai precis, lângă intersecţia Bulevardului Independeţei cu strada Iosif Vulcan. Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Rutieră, reiese că şoferul autoturismului implicat în accident nu a apucat să frâneze la timp şi să îi acorde prioritate de trecere bistriţeanului de 52 de ani. Astfel, pietonul a fost spulberat de pe asfalt şi aruncat câţiva metri. Impactul a fost atât de puternic, încât omul a fost azvârlit într-o altă maşină parcată pe marginea drumului.

Victima nu a avut nicio şansă

La faţa locului au ajuns în scurt timp şi echipajele de salvare, care nu au mai putut face însă nimic pentru bărbatul care s-a lovit puternic la cap. Medicii au încercat să îl readucă la viaţă preţ de 40 de minute, dar fără succes.  Potrivit doctorului Anca Vituşinschi victima a suferit politraumatisme şi a fost declarat mort, imediat ce a ajuns la UPU. Vasile Pop era angajat la Comelf.

Şoferul vinovat: „Mă gândesc numai la biata lui  familie"

Teodor Pintea, bistriţeanul de 43 de ani care a accidentat mortal un bărbat, în această dimineaţă, pe trecerea de pietoni, spune că nu a vrut să îl omoare pe pieton. „Mă grăbeam la serviciu şi omul se grăbea. L-am văzut, am frânat şi din frânare l-am lovit. M-am rugat la Dumnezeu să nu moară. Am sunat imediat la Salvare şi i-am acordat primul ajutor", povesteşte şoferul, încă în stare de şoc. Acesta mai spune că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat şi că nu doreşte nimănui să treacă prin ce trece el acum. „Mă gândesc numai la biata lui familie", recunoaşte, cu regret, şoferul. Teodor Pintea a mai povestit că s-a întors din drum, pentru că şi-a uitat cartel de pontaj acasă. Omul locuieşte în Bistriţa şi are o fată. Pintea este angajat la compania Leoni.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite