Judeţul sub nămeţi până joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În mai bine de jumătate din judeţ va ninge abundent până joi
În mai bine de jumătate din judeţ va ninge abundent până joi

Cea mai mare parte a judeţului Bistriţa-Năsăud se află sub avertizarea de cod galben emisă de către Administraţia Naţională de Meteorologie. De astăzi de la ora 12.00 şi până joi la ora 12.00, sunt anunţate ninsori abundente şi intensificări ale vântului

Agenţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis , astăzi, o atenţionare meterologică de cod galben pentru ninsori şi vânt puternic. Atenţionarea este valabilă pentru judeţele din sudul, centrul şi partea sud-vestică a României. Potrivit ANM, de astăzi de la ora 12.00 şi până joi la amiază, sunt anunţate ninsori şi temperature scăzute. „În sudul şi estul ţării, precum şi la munte cantităţile de precipitaţii vor depăsi local 20 - 25 litri /mp, iar vântul va prezenta intensificari susţinute viscolind şi troienind zapada", se precizează în comunicatul ANM.

Zăpadă sub 1 centimentru  de DN 17

Potrivit site-ului Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri, pe DN 17Km 10-14, km 35-48 judeţul Suceava , zăpada măsurată la ora 10. 45, avea mai puţin de 1 centrimetru grosime.

În judeţ, de azi-dimineaţă, s-a intervenit cu 11 ultilaje pentru dezăpezire şi s-au răspândit 51 de tone de materiale antiderapante.

 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite