Bistriţa : Preşedintele Consiliului Judeţean,cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Preşedintele Consiliului Judeţean,cercetat penal
Bistriţa : Preşedintele Consiliului Judeţean,cercetat penal

Liviu Rusu, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud,  este cercetat penal pentru vătămare corporală, după ce aseară, a lovit cu maşina o tânără de 18 ani, pe trecerea de pietoni. Citeşte şi: Ideea preşedintelui CJ Braşov privind referendumul face prozeliţi

Accidentul în care a fost implicat preşedintele Consiliului Judeţean , Liviu Rusu, s-a petrecut pe strada Constantin Roman Vivu.  Maşina la volanul căreia se află acesta a lovit o tânără de 18 ani.

Preşedintele Consiliului Judeţean a precizat că accidentul a avut loc pe o trecre de pietoni semnalizată, dar că vizibilitatea în acel moment era redusă, iar fata, care era îsoţită de încă două tinere, a sărit în faţa maşinii. „Mi-a sărit în faţă, nu am putut face nicio manevră să evit impactul. După ce am atins-o, m-am dat jos din maşină şi m-am dus la ea să văd dacă se simtă bine. Era în stare de şoc , din câte am văzut nu era lovită. Am sunat imediat la poliţie şi am făcut tot ceea ce face un cetăţean care este implicat într-un astfel de incident. Regret că s-a întâmplat şi mă bucur că nu a fost mai grav “, a adăugat Liviu Rusu.

 Purtătorul de cuvânt al Ispectoratului Judeţean de Poliţie, Claudia Creţa, a precizat că Ana-Maria Claudia, tânăra accidentată de Liviu Rusu, nu a necesitat îngrijiri medicale .

Totuşi, Liviu Rusu s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Noi ne-am făcut datoria şi i-am întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Rrămâne de văzut ce decide procurorul, care preia de aici în colo dosarul“ , a mai precizat Claudia Creţa. Cât despre dosarul penal, Liviu Rusu a precizat că autorităţile trebuie să îşi facă datoria.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite