Jucătorii de la Gloria bat mingea în curtea şcolii cu „vedetele” Gazeta Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii Gloria îşi vor aminti de partidele din liceu
Jucătorii Gloria îşi vor aminti de partidele din liceu

Redactorii Gazetei Sporturilor şi jucătorii de la Gloria Bistriţa vor juca azi o partidă de fotbal ca în liceu, cu echipa liceului cu Program Sportiv Bistriţa (LPS). LPS este prima şcoală în care Gazeta Sporturilor implementează acţiunea „Fotbalul s-a născut în curtea şcolii"

Astăzi de la ora 13:00, redactorii Gazetei Sporturilor şi invitaţii lor de la ACF Gloria 1922 Bistriţa vor juca fotbal cu echipa Liceului cu Program Sportiv Bistriţa (Calea Moldovei nr. 18). Liceul din Bistrita este prima şcoală în care Gazeta Sporturilor aduce acest eveniment în 2010.

Vedetele invitate de Gazeta Sporturilor să joace fotbal împreuna cu elevii sunt antrenorul principal al Gloriei, Marius Şumudică, şi jucătorii Călin Albuţ, Cristian Coroian, Robert Săceanu, Ciprian Botoser, Souleymane Keita, Ze Rui, Alexandru Mandea, Junior Moraes.

Echipa vedetelor va fi completată de redactorii Gazetei Sporturilor, care vor intra şi ei în acţiune, ce se desfăşoară sub numele „Fotbalul s-a născut în curtea şcolii".

Evenimentele fac parte dintr-o serie de acţiuni ale Gazetei desfăşurate în licee. În urma fiecărui meci va fi selectată o tânără speranţă din echipa liceului, care va merge într-o Tabără Internaţională de Fotbal în Africa de Sud şi la unul dintre meciurile de la CM 2010.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite