Jandarmii bistriţeni au salvat un om găsit inconştient pe E58

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhiva
foto arhiva

Ieri după-masă, jandarmii  de la Postul Montan Piatra Fântânele au acordat îngrijiri medicale de urgenţă unui bărbat găsit inconştient pe Drumul European 58, în apropierea localităţii Piatra Fântânele.

Bărbatul era căzut pe drum şi prezenta mai multe zgârieturi pe faţă. Jandarmii l-au văzut pe bistriţean în timpul unei acţiuni de patrulare, iar acesta a refuzat să primească îngrijiri medicale de la un echipaj de pe Ambulanţă.

„Victima se numeşte Ioan B., are 60 de ani şi locuieşte în Piatra Fântânele, iar după aproximativ o oră, după ce şi-a mai revenit, le-a spus jandarmilor că din neatenţie a căzut şi s-a lovit de bordura din beton aflată pe marginea drumului. Pierzându-şi cunoştinţa, acesta a declarat că a avut noroc că a fost găsit de oamenii legii, altfel ar fi zăcut acolo ore întregi", precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi, Georgeta Căşvan.

Acesta este al doilea caz în care jandarmii au acordat primul ajutor unor bistriţeni aflaţi în dificultate, după ce, la începutul lunii, un alt bărbat a fost ajutat să îşi revină, în urma unei bătăi cu un alt consătean din Piatra Fântânele.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite