Italienii caută 515 angajaţi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajatorii italieni din Veneţia  au lansat luna acesta o ofertă cu peste 500 de locuri de muncă în domeniul serviciilor. Posturile oferite sunt de portar, hamal, recepţioner, spălător de vase, personal de întreţinere, bucătar şi personal pentru recepţie. Toate posturile sunt disponibile persoanelor cu experinţă în aceste domenii şi celor care vorbesc limba italiană.

Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud a anunţat lista locurilor de muncă valabile în străinătate luna aceasta. Cea mai generoasă ofertă vine de la angajatorii italieni din Veneţia. Aceştia au nevoie de 515 români cu experienţă în domeniul hotelier şi în cel de pază şi protecţie şi care să cunoască limba italiană. Italienii dau la schimb salarii între 750 şi 1.000 de euro net şi promit angajare de tip part-time sau full time (în perioada estivală).

Oferta de angajare din partea italienilor cuprinde 20 de posturi pentru bucătari sau ajutor de bucătari, 90 de locuri petru spălători de vase, 150 de posturi pentru cameriste şi încă 35 de locuri de muncă pentru recepţioneri. De asemenea, italienii mai vor să angajeze 160 de ospătari, 35 de oameni pentru serviciul de întreţinere şi 25 de portari. Anunţul de angajare cuprinde şi o menţiune pentru cei care doresc cazare la locul de muncă. În această situaţie, candidaţii care vor fi selectaţi vor trebui să plătească încă 150 de euro, contravaloarea acestui serviciu.

Oferta de angajare în Veneţia este valabilă până în data de 22 aprilie. Bistriţenii care vor să îşi depună CV-urile în limba italiană pentru aceste posturi trebuie să ia legătura cu responsabilii EURES din cadrul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, cu sediul pe strada Gării.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite