Ioan Sbîrciu, senator de Bistriţa-Năsăud: „Mă gândesc să mă retrag de tot din viaţa politică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Sbîrciu
Ioan Sbîrciu

Senatorul de Bistriţa-Năsăud Ioan Sbîrciu spune că se gândeşte să părăsească de tot de pe scena politică. Este încă membru PDL deşi anunţase luni, 23 aprilie, în plenul Senatului, că va demisiona din partid şi va trece la PC. Tot atunci ceruse o săptămână de reflecţie.

Senatorul de Bistriţa-Năsăud Ioan Sbîrciu a declarat azi, 29 aprilie, că se gândeşte serios să renunţe la politică. El este încă membru PDL. „Mă gândesc să mă retrag de tot din viaţa politică. Mă întristează faptul că nu se găsesc bani pentru educaţie şi cultură", a afirmat Sbîrciu, profesor la Universitatea de Arte şi Design din Cluj-Napoca şi artist plastic.

Sbîrciu anunţase luni, 23 aprilie, în plenul Senatului. că nu mai face parte din grupul parlamentar al PDL, că va demisiona din PDL şi va activa în continuare în cadrul PC. Tot atunci a cerut o săptămână de reflecţie. „Îmi cer scuze, îmi este foarte greu să iau o hotărâre, de aceea creau să mai reflectez. Nu este o revenire de dragul spectacolului. E o hotărâre grea, îmi vine greu să mă uit în ochii colegilor, ai celor de la Bistriţa, dar dacă nu se revine asupra felului în care este privit învăţământul şi sănătatea şi cultura atunci nu am ce să caut aici şi atunci cer totuşi o săptămână de reflecţie", declara luni, 23 aprilie, senatorul.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bistriţa-Năsăud despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite