Ioan Oltean: „Trebuie găsite soluţii. Altfel nu există decât o singură soluţie: plecarea Guvernului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean, a declarat că în cazul în care Guvernul nu vine cu soluţii pentru îmbunătăţirea vieţii românilor în maximum o lună, ar trebui să plece, să lase locul altcuiva.

Prezent la Bistriţa, vineri dimineaţa, Ioan Oltean a declarat că în opinia lui, Guvernul ar trebui să găsească soluţii pentru problema românilor cam într-o lună. Altfel ar trebui să plece. „Iată că populaţia a venit şi a tras un semnal de alarmă extrem de puternic. Opriţi-vă! Ajunge! Am ajuns la maxima suportabilitate. Şi aici Guvernul trebuie să înţeleagă acest lucru.

Să înţeleagă şi să găsească soluţii de rezolvare a problemelor, pentru că altfel nu există decât o singură soluţie: plecarea Guvernului. Este clar, dacă nici acum nu realizează care sunt dificultăţile ţării şi nu se apleacă cu mai multă atenţie asupra soluţiilor ce se impun, asta este soluţia, cea care o strigă strada", a declarat Oltean.

În opinia lui Ioan Oltean, soluţiile ar trebui găsite cam într-o lună. „Eu cred că într-o lună de zile, zic aşa, la întâmplare, nu e un termen pe care mi l-aş  asuma cu certitudine, dar cred că într-o lună de zile, Guvernul ar trebui să vină în faţa populaţiei cu un set de măsuri care să ducă la rezolvarea în mare parte a problemelor cu care se confruntă ţara. În opinia mea, acest termen e cam de o lună, dacă FMI va fi prezent, e clar că Guvernul trebuie să se ocupe de ei. Cu certitudine, însă, Guvernul trebuie să iasă cu ceva în faţa opiniei publice", a adăugat Oltean.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite