Ioan Oltean: Nu îmi amintesc ca Mircea Man să fi pus problema lui Flaviu Radu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al Partidului Democrat Liberal, Ioan Oltean, menţionat în dosarul de trafic de influenţă în care este cercetat preşedintele Consiliului Judeţean Marmureş, Mircea Man, spune că nu a discutat niciodată cu acesta despre cazul lui Flaviu Radu

Prezent la Bistriţa la o zi după ce s-a adus numele său în discuţie în dosarul traficului de influenţă în care inculpat este Mircea Man, deputatul Ioan Oltean spune că acuzaţiile aduse colegului său de partid sunt lipsite de substanţă. „În ceea ce priveşte Maramureşul avem deocamdată o informaţie lipsită de substanţă, nu ştim decât ce s-a dat în presă, cum că Mirecea Man ar fi intervenit pe lângă mine pentru a numi un om într-o funcţie pe care acesta o deţine din 2005. Pentru că, trebuie menţionat faptul că, Flaviu Radu este director încă din 2005 şi oricum acestea sunt posturi politice numite pe criterii politice, prin urmare nu văd de ce ar fi trebuit să intervin eu pentru el. Dacă acesta este totuşi fundamentul trimiterii lui Mirecea Man la Parchet, acesta este în totalitate fără subsanţă", a declarat Oltean.

Întrebat dacă a discutat vreodată cu Mircea Man despre postul lui Flaviu Radu, Oltean spune că nu îşi aminteşte o astfel de discuţie. „Nu îmi amintesc niciodată ca Mircea Man, la telefon sau în alte împrejurări, să-mi fi pus problema lui Flaviu Radu", susţine Oltean. „Nu ştiu de ce s-a ajuns la mine , mai ales că în acea perioadă eu aveam doar funcţia de vicepreşedinte în partid şi nu aveam puterea de decizie de acum. dar probabil cei de la DNA au informaţii suficiente", adaugă vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite